Van den Broek Advies Dienstenwijzer

Onze diensten


Hypotheken: voor het bepalen van de juiste hypotheek bespreken wij de volgende aandachtspunten:
Hoeveel kunt u lenen?
Dit is afhankelijk van uw huidige en toekomstige inkomen, uw huidig lopende leningen, uw huidige vermogen en de hypotheekrente.
Wilt u tijdens de looptijd aflossen?
U heeft hierin de keuze om maandelijks af te lossen, geld opzij te zetten om later af te lossen, helemaal niet af te lossen, of een combinatie hiervan.

Welke risico’s wilt u verzekeren?
Hierbij is van belang hoe de situatie eruit komt te zien wanneer er een inkomen wegvalt.
Wat betekent een hypotheek voor uw belastingaangifte?
U heeft maximaal 30 jaar recht op rente aftrek, dit geldt alleen voor de rente die u ook daadwerkelijk voor uw woning gebruikt. Wanneer u bij verkoop van woning een overwaarde heeft, is over dit bedrag de rente niet meer aftrekbaar
Is oversluiten van uw huidige hypotheek zinvol?
Dit is afhankelijk van de boeterente en eventuele kosten voor taxatie, provisie en notaris. Daarnaast is dit afhankelijk van rentevaste periode.

Schadeverzekeringen: met een schadeverzekering verzekert u iets tegen schade. Dit kan een schade zijn die aan wordt toegebracht of door u zelf veroorzaakt. U kunt bijvoorbeeld de spullen in uw huis verzekeren tegen brandschade. U kunt ook een verzekering afsluiten tegen verlies van inkomen, bijvoorbeeld als u niet meer kunt werken, arbeidsongeschikt raakt of een ongeval krijgt.

  Levensverzekeringen: met een levensverzekering verzekert u het risico van overlijden. Als u overlijdt voor de einddatum van de verzekering, dan krijgen uw nabestaanden een uitkering. Leeft u nog op de einddatum van de verzekering, dan krijgt u de uitkering zelf.

Sparen/Beleggen: u kunt op verschillende manieren uw geld sparen/beleggen. U kunt hierbij o.a. een keuze maken uit, bancair sparen, aandelen, obligaties en beleggingsfondsen.

Pensioenen: Een goed pensioen is belangrijk. Op uw oude dag wilt u nog leuke dingen blijven doen, maar dan is het wel zaak het goed te regelen tijdens uw werkzame leven. Veel mensen stellen dat uit omdat ze het ingewikkeld vinden en geen zin hebben zich erin te verdiepen. ’Wie dan leeft, die dan zorgt’ lijkt het motto. Zeker nu de voorzieningen vanuit de overheid worden verminderd, is dit van groot belang.

Van den Broek Advies  
Midden Engweg 29  Postbus 80
3882 TS PUTTEN 3880 AB PUTTEN
Tel:  0341-358056 Internet: www.vandenbroekadvies.nl
Fax:  0341-354062 Mail: info@vandenbroekadvies.nl
 
Routebeschrijving Privacyverklaring Van den Broek Advies
Terug